Лайм

Зірка "Американської історії жахів" вперше стане мамою в 45 років: милі фото акторки

Хлоя Севіньї вагітна первістком

Американська акторка Хлоя Севіньї, відома за серіалом "Американська історія жахів", вагітна первістком. Папарацці сфотографували 45-річну зірку і її бойфренда Сініша Маковича на вулицях Нью-Йорка.

Першим фото опублікував таблоїд TMZ. На знімках закохані зображені в обнімку і під час поцілунку. Хлоя не стала приховувати свій цікавий стан, а тільки підкреслила кругленький животик облягаючою сукнею.

Вперше про вагітність акторки заговорили в грудні минулого року. Тоді вона з'явилася на церемонії вручення незалежної кінопремії Gotham Independent Film Awards в Нью-Йорку в сукні вільного крою, яка ледь могла приховати її нові форми.

Хлоя Севіньї також знімалася в таких фільмах, як "Останні дні диско", "Американський психопат", "Гумма", "Догвілль", "Клубна манія", "Зламані квіти" і "Любов і дружба". За роль в картині "Хлопці не плачуть" Хлоя отримала номінації на "Оскар" і "Золотий глобус".

  • 47-річна акторка, зірка фільмів "Маска" і "Ангели Чарлі" Кемерон Діас повідомила шанувальникам радісну новину - вона вперше стала мамою.
  • Українська співачка Наталка Карпа вперше стала мамою. 38-річна знаменитість подарувала своєму чоловікові-герою АТО Євгену Терехову дочку.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях