Лайм

Чоловік Регіни Тодоренко переніс дві операції: що сталося з Владом Топаловим

Співак повідомив фанам неприємну новину

Російський співак Влад Топалов стурбував своїх шанувальників новиною про те, що з початку 2020 року він переніс дві операції.

Про це чоловік Регіни Тодоренко повідомив в своєму Instagram. Свою публікацію виконавець супроводив знімком, на якому зображений з пов'язкою. Незважаючи на складність ситуації, Влад продовжує іронізувати над тим, що відбувається.

"2 тижні 2020 - 2 операції! Явно Дід Мороз переплутав записки там у себе! Зовсім не це я писав, поки били куранти! Та ще й зжерти папір довелося! Дорогий Дідусь Мороз. Я все розумію, поки без претензій, тобі теж треба випити і відпочити. Але ти, як прийдеш до тями, перевір, будь ласка, списки бажань. У моїх щотижневих скальпелів і крові не було!", - написав Топалов.

У своїх "сторіз" співак пояснив, що лягти під ніж хірурга він був змушений через гнійний гідраденіт - запалення потових залоз. За словами Влада, у нього в пахвовій западині утворився великий гнійник, який довелося видалити.

Топалов розповів, що причиною нагноєнь потових залоз пахвовій області є гоління. Виникаючі в процесі збривання волосся мікропорізи стають вхідними воротами для інфекції. Влад порадив фанам не користуватися бритвою, а придбати тріммер.

  • Зіркове подружжя Регіна Тодоренко і Влад Топалов разом з сином стали героями новорічного номера російського журналу OK!. Для однорічного Майкла це перший досвід зйомки для глянцю.
  • Також телеведуча прокоментувала наркотичне минуле свого чоловіка. Регіна зізналася, що родичі Влада радили їй бігти від нього, оскільки знали про його темне минуле.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях