Лайм

Вілл Сміт розповів, як ревнував дружину до покійного музиканта

Актор зізнається, що в минулому був глибоко не впевнений в собі

Вілл Сміт розповів, як ставився до дружби своєї дружини Джаді Пінкетт-Сміт з Тупаком Шакуром, убитим в 1996 році. Джада і Тупак подружилися в школі і підтримували близькі стосунки до самої його смерті. В інтерв'ю з радіоведучим Charlamagne tha God 50-річний Сміт зізнався, що через це так і не зміг знайти з репером спільну мову.

"О, так, я ревнував, - сказав Вілл. - Це було на самому початку, і я дуже шкодую, бо так і не зміг відкритися для взаємодії з Тупаком".

Він пояснив, що вони не могли спілкуватися через любов до Джади, яка з дитинства дружила з Шакуром.

"Ви знаєте, вони росли разом і любили одне одного, але у них ніколи не було сексуальних стосунків. Вони досягли того віку, коли це було можливо, але тоді Джада а вже була зі мною, - згадує актор. - У Пака було, що сказати з цього приводу, але вона просто любила його, ніби він був втіленням досконалості. І вона була з Принцом з Беверлі-Хіллз, розумієте? Ми [з Тупаком] були в одній кімнаті пару раз, я не міг з ним розмовляти, а він не збирався говорити зі мною, поки я не заговорю з ним".

Дружина часто переконувала Сміта, що вони з репером схожі, але сам він так і не зміг себе пересилити.

"На превеликий жаль, я не міг впоратися з цим, - говорить він. - Я був м'яким репером з Філадельфії, а він Паком. Я був глибоко, дуже глибоко невпевнений у собі, і не був достатньо мужнім, щоб впоратися з цими відносинами".

  • Дженніфер Еністон показала миле фото з актрисами серіалу "Друзі". Зірки підтримують близькі стосунки навіть через 16 років після закінчення шоу.
  • Бред Пітт подякував відомому актору, який допоміг йому впоратися з алкоголізмом. Той не п'є вже 16 років, і надихнув друга змінити спосіб життя.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Вілл Сміт

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях