Лайм

Актор "Дизель Шоу" вперше показав маленького сина - звичайно, без сміху не обійшлося

Єгор Крутоголов поділився кумедним знімком з крихіткою

Актор і художній керівник гумористичної студії "Дизель Шоу" Єгор Крутоголов вперше показав молодшого сина, який з'явився на світ у вересні 2019 року.

Кумедне фото шоумен опублікував на особистій сторінці в Instagram. На знімку 4-місячний Макс і його 39-річний тато смішно позують на камеру. "Як закінчили свята?", - підписав фотографію гуморист.

Шанувальники актора засипали його розчулення коментарями, а також відзначили, що малюк дуже схожий на свого батька.

"Які класні карапузи", "Копія тато", "Батькова копія", "Фото супер", "Які милі", "Малявка копія тата", "Забавні, малюк такий солодкий", "Дуже схожі", "Який пупсик", "Яка милота", - пишуть фанати під постом Єгора.

Єгор Крутоголов разом з дружиною Катею також виховують старшого сина - 9-річного Леву. Нещодавно хлопчик разом з татом взяв участь в номері "Дизель Шоу".

  • Акторка гумористичної програми "Дизель Шоу" Яна Глущенко разом з чоловіком Олегом Збаращуком і дворічним сином Тамерланом знялися в сімейній фотосесії. Артистка зізнається, що вона неймовірно щаслива, адже поруч - ідеальний чоловік і слухняна дитина.
  • Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян показали, як підросла їхня дочка. 15 січня Ніні виповнилося 4 роки.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях