Лайм

Дочка Анастасії Заворотнюк відсвяткувала день народження - як виглядає вже доросла копія акторки

На жаль, цей день в житті дівчини пройшов без торжества та яскравих постів у соцмережах

Старша дочка актриси Анастасії Заворотнюк Анна відсвяткувала на цьому тижні свій 24 день народження. З огляду на хворобливий стан матері, яка лікується від невідомої хвороби і ніяк не коментує чутки про рак головного мозку, цей день в житті дівчини пройшов без торжества і яскравих постів у соціальних мережах.

Разом з цим деякі місцеві видання поспішили заявити, що свій день народження дочка Заворотнюк провела в палаті матері. Що правда, підтверджень цій інформації також немає - за всім традиційно залишаються безіменні "джерела". Але мова зараз про інше. Шанувальники серіалу "Моя прекрасна няня" та його головної героїні нерідко називають Анну копією мами-знаменитості. Ось як виглядає дівчина у свої 24.

Фото: instagram.com

Анна з'явилася в житті Анастасії Заворотнюк у 1996 році. Тоді акторка була вже вдруге заміжня - за бізнесменом Дмитром Стрюковим, власником одного з автосалонів Москви. Крім Анни в 2000 році у пари також народився син Майкл.

Вперше про дівчину почали говорити на ТБ і в пресі, коли Заворотнюк прийшла з родиною на прем'єру фільму "Мами". Ще юній Анні тоді було 16, але вражаючої схожості з матір'ю вже було не приховати.

Фото: instagram.com

Фото: instagram.com

Чим старшою ставала Анна, тим виразніше проявлялися їх загальні зовнішні риси. Часом доходило до смішного - дівчину і маму могли переплутати і прийняти фотографії Анни за знімки молодої Анастасії.

Деякі видання також стверджують, що в день народження Анни до неї в палаті матері приєдналися рідні, а також представники хворої акторки. Примітно, що раніше в мережі з'явилася інформація про виписку Анастасії Заворотнюк з медустанови, проте вже сьогодні ЗМІ стверджують, що зірку популярного серіалу 2000-х просто перевели до іншої клініки, де вона зараз проходить курс реабілітації.

  • Нагадаємо, з вересня минулого року актриса Анастасія Заворотнюк знаходиться під наглядом лікарів в одній з клінік Москви. Підтвердженням цієї інформації стало перебування в цьому ж медзакладі її родичів. Незважаючи на відсутність офіційної інформації, ЗМІ приписують знаменитості рак головного мозку.
  • За час лікування актриси місцева преса щонайменше кілька разів змінювала свої "діагнози" і передбачення щодо долі Заворотнюк. У свою чергу, її родичі та колеги вже неодноразово просили громадськість не спекулювати на здоров'ї їх члена родини.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях