Лайм

Пишаюся і буду оберігати на скільки вистачить сил: Євген Кошовий зворушливо привітав дочку з 12-річчям

Варвара сьогодні відзначає день народження

15 січня день народження святкує найстарша дочка українського шоумена, актора студії "Квартал 95" Євгена Кошового - Варварі виповнюється 12 років.

З нагоди свята знаменитий тато зробив колаж зі знімків іменинниці і виклав його в свій мікроблог. Свою публікацію Євген супроводив теплими рядками.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Євген Кошовий (@ evgenii.koshevoi)

"Як швидко летить час, дуже люблю. Пишаюся і буду оберігати на скільки вистачить сил. З Днем народження, Варвара!", - написав шоумен. Знайшлося в його пості місце і для дружини. "Ксенія, дякую тобі за дітей", - додав актор.

Мама дівчинки також не упустила можливості публічно привітати дочку. "З днем народження, наша Зірочка. Як швидко летить час", - написала Ксенія Кошова під серією знімків дівчинки.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ксенія Кошова (@yalta_k)

Варвара активно займається вокалом. Вона двічі брала участь в популярному шоу "Голос.Діті". У лютому 2017-го виграла гран-прі міжнародного фестивалю-конкурсу талантів "Україна об'єднує світ", виконавши переможну пісню кримськотатарської співачки Джамали "1944". А в минулому році дочка Кошового пробувала свої сили у відборі на дитяче Євробачення-2019.

Крім співу дівчинка також захоплюється танцями і малюванням.

  • Раніше Євген Кошовий відверто розповів, як змінилося його ставлення до дружини через роки спільного життя. Подружжя щасливі в шлюбі 12 років і виховує двох дочок - 12-річну Варвару і 5-річну Серафиму.
  • У мережі обговорюють сукню Олени Зеленської на День Незалежності. Її для першої леді України пошила Ксенія Кошова. Дружина актора ніколи не афішувала, що займається виробництвом одягу, тому ця новина стала для багатьох несподіванкою.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях