Лайм

Популярний фастфуд запропонував роботу принцу Гаррі і Меган Маркл

Мережа ресторанів зголосилася допомогти герцогу і герцогині Сассекським стати фінансово незалежними

Відмова принца Гаррі і Меган Маркл від повноважень старших членів королівської родини стала приводом для жартів і мемів. Тепер до хайпу приєдналася відома мережа ресторанів швидкого харчування Burger King. Фастфуд запропонував Гаррі і Меган стати фінансово незалежними від монархії за допомогою їхньої "королівської родини".

"Якщо ви шукаєте роботу, у нас є нова корона для вас, - йдеться в оголошенні мережі. - Робіть так само, як і тисячі людей: робіть перші кроки в світі роботи з нами. Ви знаєте, що корона підійде вам ідеально. Крім того, після стількох років герцогською життя прийшов час почати їсти, як королі".

Щедра пропозиція залишилася без відповіді Гаррі і Меган, але Burger King в Twitter не припинили жартувати.

"У нашому королівстві завжди є робота, - говориться в одному з постів. - Гаррі, ця королівська родина пропонує роботу на неповний робочий день".

На сімейній зустрічі 13 січня королева Єлизавета II неохоче погодилася підтримати пару в їхньому намірі почати нове життя.

"Хоча ми б вважали за краще, щоб вони залишалися працюючими членами королівської родини, ми поважаємо і розуміємо їхнє бажання жити більш незалежним життям, залишаючись при цьому цінною частиною моєї родини", - заявила королева.

  • Раніше принц Гаррі допоміг Меган Маркл отримати роботу в Disney. Саме він розповів директору Disney Бобу Айгеру про бажання дружини займатися озвученням фільмів.
  • Читайте також на the Lime, чому близькі Меган Маркл засудили її рішення почати незалежне життя. Батько і зведена сестра не підтримали вибір герцога і герцогині Сассекських.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях