Лайм

Так гаряча: дружина MONATIK'а показала фігуру в купальнику, і фанати в захваті

Ірина показала нові фото з відпочинку на райському острові

Український хітмейкер MONATIK та його дружина Ірина Демічева після новорічних корпоративів вирушили на Мальдівські острови. На заслужений відпочинок подружжя взяло з собою синів Данила і Платона. Барвистими фото з відпустки пара регулярно ділиться на своїх сторінках в Instagram.

Останніми знімками дружина артиста захопила своїх дописувачів. Ірина позує в чорному купальнику, демонструючи свої апетитні жіночні форми. Демічева стоїть у рамці для фотографій, яка розташувалася на білосніжному піску.

"Занадто багато чудових місць для "Фото на пам'ять". Красиво, неможливо красиво навколо", - ділиться емоціями Ірина.

Дописувачі Ірини розсипалися в компліментах, відзначаючи розкішну фігуру мами двох дітей. "Це ви Ірина дуже чудова, ну і місце теж гарне. Так гаряча", "Яка красива", "Супер мама", "Сексі", "Вау, Іріша", "Красуня", - пишуть коментатори.

  • Раніше MONATIK, який зазвичай тримає особисте життя за щільною завісою, вперше відкрито показав молодшого сина Платона. У цьому місяці йому виповнилося вже три роки, і за цей час ні співак, ні його дружина Ірина Демічева жодного разу не показували його публіці.
  • Солістка популярного українського гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва свої зимові канікули проводить у Домінікані. Модниця взяла з собою у відпустку кілька ефектних купальників.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях