Лайм

Кожна закохана пара повинна це зробити: Лілія Ребрик з чоловіком вперше за 8 років відправилися на відпочинок без дітей

Подружжя насолоджуються відпочинком на Мальдівах

Українська телеведуча Лілія Ребрик та хореограф Андрій Дикий пішовши за прикладом багатьох українських знаменитостей вирушили в довгоочікувану відпустку. Для відпочинку зіркове подружжя вибрали райський куточок нашої планети - Мальдівські острови.

Барвистими знімками з відпочинку акторка поділилася на своїй сторінці в Instagram. На фото Лілія позує на тлі океану одна, а також з коханим чоловіком. Кожен кадр сповнений радості і щастя, адже закохані вперше приїхали на теплий острів. "Мрії збуваються", - написала телеведуча.

На Мальдіви знаменита пара прилетіла без дітей, на романтичний відпочинок подружжя зважилося вперше за 8 років.

"Ми з Андрієм довго зважувалися на такий відпочинок... До речі, за 8 років - ми вперше на морі вдвох (не по роботі, а саме на відпочинку). І навіть вже в перший день можу сказати: це зовсім різний спосіб: з дітьми і без дітей. Кожна закохана пара має робити вилазки удвох, при цьому без докору сумління! Це важливо! Ми цьому вчимося", - говорить Лілія.

"Діана знає, що ми в розвідку сюди дізнатися, чи немає тут акул. Шукаємо! Поки немає. Обов'язково приїдемо сюди всім сімейством. Але Поля повинна трохи підрости. Адже все ж переліт непростий (як для маленької дитини, з якою ще неможливо домовитися) , - додала акторка.

Нагадаємо, що Лілія та Андрій познайомилися в 2011 році на шоу "Танці з зірками", де танцювали в парі. Скоро між партнерами спалахнули почуття і вже через кілька місяцев після участі в шоу акторка і хореограф стали нерозлучні. Одружилися закохані в грудні того ж року.

Сьогодні пара виховує двох дочок - 7-річну Діану і Поліну, яка з'явилася на світ у квітні 2018 року.

  • MONATIK і його дружина Ірина Демічева після новорічних корпоративів вирушили на Мальдівські острови. На відпочинок подружжя взяли з собою синів Данила і Платона. Барвистими фото з відпустки пара регулярно ділиться на своїх сторінках в Instagram.
  • Солістка популярного українського гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва свої зимові канікули проводить у Домінікані. Модниця взяла з собою у відпустку кілька ефектних купальників.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях