Лайм

Настя Каменських показала свій ранок в улюбленій Мексиці, і фани назвали його ідеальним: фото

Відпочинок відпочинком, а спорт - за розкладом!

Настя Каменських і Потап продовжують відпочивати в Мексиці, звідки регулярно діляться з шанувальниками яскравими знімками. На нових фотографіях зіркової пари видно, що подружжя не тільки ніжаться на пляжі, але й займаються спортом.

На сторінці співачки в Instagram з'явилися фото, зроблені під час ранкового тренування. Настя позує в спортивних шортиках, короткому топі і яскравих кросівках.

"Добрий спортивний ранок! Спорт - вже давно невід'ємна частина мого життя. Навіть в найбільш завантажені періоди я завжди знаходжу час на пробіжку, комплекс вправ, розтяжку, або на цілісне спортивне тренування в залі. Особливо люблю ранкові тренування - це 100% гарантія чудового настрою на весь день! А спорт на відпочинку, на свіжому повітрі, та ще й в улюбленій Мексиці - це взагалі", - написала Каменських.

"І це правильно", "Ви дуже класна і спортивна, я беру з вас приклад", "Ідеальний ранок", "Ви розумниця, так тримати" - пишуть фанати під постом Насті.

А Потап в свою чергу поспішив поділитися знімками, зробленими на тлі пляжу і моря. "Щоб їсти такос і гуакамоле, пити текілу, потрібно бути в формі", - написав репер.

  • Також Настя Каменських не упустила можливості покрасуватися фігурою. На знімках співачка позує в бікіні, вихваляючись красивою мексиканською засмагою.
  • Дружина MONATIK'а показала пікантні фото, зроблені на Мальдівах. Ірина Демічева позує в чорному купальнику, демонструючи свої апетитні жіночні форми.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях