Лайм

Не впізнати: український телеведучий пофарбував волосся в білий колір, програвши спір нареченій

Фото з несподіваним перетворенням він показав у своєму Instagram

Український телеведучий і герой реаліті-шоу "Холостяк-9" Микита Добринін і його кохана, переможниця проекту Даша Квіткова відпочивають на Балі. Днями пара здивувала фанів новиною про свої заручини, але на цьому сюрпризи не закінчилися.

Так, в Instagram Stories Микити з'явилися фото, на яких він зображений з білим волоссям. Як виявилося, новий колір - результат програного спору з Дашею. Закохані посперечалися з приводу кольору шкіри білого ведмедя. Квіткова сказала - чорного, а ось Добринін стверджував, що вона нічим не відрізняється від його бурого побратима.

Кохана ведучого висунула умову, що якщо Микита програє, то він повинен буде перефарбувати волосся в білий колір. Добринін погодився, наївно вважаючи, що він має рацію. Несподівано Даша виграла і Микита стримав слово та став блондином.

  • Ведуча шоу "Зважені та щасливі" на каналі СТБ Аніта Луценко продовжує експериментувати зі своєю зовнішністю. Нещодавно фітнес-тренер продемонструвала, що позбулася каре. А згодом показала, що перефарбувалася в рожевий.
  • Українська танцівниця Олена Шоптенко зважилася на зміни в зовнішності. Хореограф розпрощалася зі своїми довгими локонами, які довгий час були її візитною карткою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях