Лайм

Перший відпочинок втрьох: Джамала показала зворушливі кадри з чоловіком і сином в Єгипті

Співачка з сім'єю полетіла до тепла і сонця

Українська співачка Джамала пішовши за прикладом багатьох українських знаменитостей відправилася в довгоочікувану відпустку. Артистка насолоджується відпочинком в сонячному Єгипті - з собою вона взяла чоловіка Бекіра і однорічного синочка Еміра-Рахмана.

Знімки з відпочинку виконавиця публікує в своєму Instagram. У підписі до фотографій Джа розповіла, що вони вперше вирушили до моря втрьох.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

"Ми ще ніколи не їздили нашою маленькою компанією (Бекір, Емір і я) на відпочинок. Або удвох з чоловіком, або всією нашою великої сім'єю.
Зараз у мене включилася якась додаткова швидкість і ще більш підвищена увага. Всюди нова небезпека - столи, кути, двері, пісок, хвилі, кісточки в фруктах, комахи ... Довго можу продовжувати список, адже кругом нові незвідані локації. Взяла з собою в поїздку книги, композиторський набір ... Але поки навіть не відкривала - нереально", - поділилася співачка.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

У коментарях прихильники побажали артистці та її сім'ї гарного відпочинку, а також захопилися чарівною дитиною.

"Який Емір бусінка, гарного вам відпочинку", "Серйозний ваш маленький чоловік", "Малюк вогонь просто, дуже красивий і смішний. Здоров'я вам і гарного відпочинку", - пишуть шанувальники Джа.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фото: instagram.com/jamalajaaa

  • MONATIK і його дружина Ірина Демічева після новорічних корпоративів вирушили на Мальдівські острови. На відпочинок подружжя взяло з собою синів Данила і Платона. Барвистими фото з відпустки пара регулярно ділиться на своїх сторінках в Instagram.
  • Солістка популярного українського гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва свої зимові канікули проводить у Домінікані. Модниця взяла з собою у відпустку кілька ефектних купальників.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях