Лайм

Селін Діон перервала концерт, щоб розповісти про смерть матері

Тереза Діон померла на 93-му році життя після тривалої хвороби

Під час концерту в Майамі 51-річна Селін Діон перервала виступ і зі сцени розповіла шанувальникам про смерть своєї матері, Терези Діон. Виявилося, що 92-річна жінка померла всього за кілька годин до шоу.

"Я майже впевнена, що ви чули новини про мою маму, яка померла рано вранці, - сказала Селін присутнім. - Моїй мамі було 92 роки. Вона хворіла досить довго. І ми знали, що вона не пробуде з нами довго. Два дні тому нам подзвонили медсестри, які так добре про неї дбали, і сказали, що її час скоро прийде. Дуже скоро. Отже, минулої ночі я приєднався до своїх братів і сестер в Монреалі, і ми провели вечір біля її ліжка. Ми розповідали історії. Ми співали пісні. Ми обіймали одне одного. І ми попрощалися. Ми майже впевнені, що мама чекала, поки ми зберемося разом, перш ніж піти".

Розповівши емоційну історію, співачка повернулася до концерту.

Раніше в соціальних мережах вона присвятила мамі своє шоу, опублікувавши чорно-біле сімейне фото. "Мама, ми любимо тебе так сильно. Я буду співати для тебе від щирого серця", - написала зірка.

  • Селін Діон розповіла про своє стані після смерті чоловіка. Через 3 роки після смерті Рене Анжеліла співачка сказала "так" танцям, дружбі і коханню.
  • Селін Діон з'явилася в новому кліпі без макіяжу. 51-річна співачка не соромиться того, що з віком змінюється її зовнішність і визнає, що у неї є недоліки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях