Лайм

Посмішки та обійми: мережу підкорили милі фото Бреда Пітта і Дженніфер Еністон

Зірки отримали престижні нагороди Премії Гільдії кіноакторів США

19 січня в Лос-Анджелесі пройшла церемонія нагородження Премії Гільдії кіноакторів США. Серед переможців 2020 року опинилися хороші друзі і колишні чоловік і дружина Бред Пітт і Дженніфер Еністон. Актори зустрілися за кулісами, і фотографії їхнього милого возз'єднання тут же розлетілися по соціальних мережах та світових ЗМІ.

55-річний Пітт отримав нагороду за кращу роль другого плану у фільмі "Одного разу в Голлівуді". Його урочиста промова викликала у гостей вечора щирий сміх.

"Давайте будемо чесними, це була важка роль, - сказав Пітт про свою роль. - Хлопець, який ловить кайф, знімає сорочку і не ладнає зі своєю дружиною. Це коштувало великих зусиль. Великих".

Потім нагороду за кращу жіночу роль у драматичному серіалі "Ранкове шоу" отримала 50-річна Еністон. Перемога стала для неї несподіванкою, і коли зворушена актриса вийшла за лаштунки, вона зустріла там Пітта, який тепло підтримав подругу.

Актори привітали один одного з перемогою ніжними обіймами і сяючими посмішками. Фотографи ловили кожен їхній жест і погляд, оскільки після розлучення Бреда Пітта з Анджеліною Джолі його вперто пов'язують із Дженніфер Еністон.

Пітт та Еністон були одружені протягом п'яти років до свого розлучення в 2005 році. Хоча вони довгий час підтримували хороші стосунки, в 2019 році дружба зірок стала більш публічною.

  • Раніше Бред Пітт подякував другу, який допоміг йому впоратися з алкоголізмом. Відмовитися від випивки його надихнув відомий актор, який не п'є вже 16 років.
  • Дженніфер Еністон зізналася, навіщо насправді завела свій популярний Instagram. Поява в соціальних мережах була для актриси стратегічним кроком.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги:

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях