Лайм

52-річна Памела Андерсон в купальнику знялася у відвертій фотосесії для чоловічого журналу

Актриса не збирається прощатися зі статусом секс-символа

Роль в серіалі "Рятувальники Малібу" зробила Памелу Андерсон світовим секс-символом, і 28 років по тому актриса доводить, що вік - не причина відмовлятися від цього статусу. 52-річна Андерсон прикрасила обкладинку австралійського Maxim, розповіла про сексизм і своє ставлення до руху #MeToo.

"Я не думаю про час і дати - життя пролітає непомітно. Я завжди фотографуюся, беру на себе творчі проекти і просто отримую задоволення. Я щаслива, що ви все ще зацікавлені!" - каже Андерсон про свою багаторічну кар'єру фотомоделі.

Памела зізналася, що зараз працює над секс-позитивним проектом: "Я присвячую себе тому, щоб допомогти людям прийняти природний і здоровий сучасний світ, коли справа доходить до романтики і кохання".

Говорячи про проект #MeToo, Андерсон, відома великою кількістю відвертих зйомок, сказала, що потрібно бути обережним, коли маєш справу з людьми, які перебувають при владі, - "щоб бути в безпеці". "І наша робота - навчити наших дітей поваги", - додала вона.

Відповідаючи на питання про те, що чоловіки завжди повинні пам'ятати про жінок, Андерсон відповіла: "Те, що ми складні, чуттєві істоти. Але це всього лише узагальнення".

  • Весною 2019 року Памела Андерсон та її хлопець-футболіст знялися в романтичній фотосесії. На жаль, красива пара розлучилася кілька місяців по тому.
  • Реп-зірка Карді Бі вирішила здивувати Париж своїм вбранням, але явно перестаралася з креативом. Вочевидь, співачка ну дуже хотіла шокувати публіку.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях