Лайм

Дмитро Комаров схуд на 10 кг і розповів, як це йому вдалося

Телеведучий здійснив свою мрію

Автор проекту "Світ навиворіт" Дмитро Комаров схуд на 10 кілограм. Позбутися від зайвих сантиметрів телеведучому допоміг режим харчування, якого він дотримувався під час експедиції в Китай.

Про це мандрівник розповів в інтерв'ю "КП" в Україні" ."Я здійснив свою мрію - схуд на 10 кг, чому дуже радий. Спеціально не худнув, це сталося само по собі", - говорить Комаров.

"Пояснити це можу тільки режимом харчування. Я давно намагався схуднути, сідав на якісь дієти, але вага стрибала плюс-мінус півтора кілограми максимум. А тут - 10 кг пішло легко. Я зараз дуже добре і гармонійно себе відчуваю, дуже сподіваюся не втратити цей стан", - додав Дмитро.

Відзначимо, що на зйомках в Китаї телеведучий провів майже півроку. В експедицію до мандрівника приїжджала молода дружина, переможниця конкурсу краси "Міс Україна 2016" Олександра Кучеренко.

  • Раніше Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко показали своє сімейне гніздечко. Як видно з фото, інтер'єр квартири оформлений в стильних кольорах.
  • Дружина Комарова похвалилася романтичним сюрпризом від коханого. Дмитро спеціально прилетів з експедиції, щоб привітати Олександру з 22-річчям.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях