Лайм

Солістка гурту KAZKA повністю роздяглася заради ідеальної засмаги

Співачка продовжує насолоджуватися відпочинком на Шрі-Ланці

Співачка Олександра Зарицька з гурту KAZKA любить балувати шанувальників пікантними знімками. Днями вокалістка опублікувала фото в купальнику, а зараз вирішила показати себе у всій красі.

Відвертий знімок виконавиця розмістила в Instagram Stories. На фото Саша позує на фоні хвиль. З одягу на ній тільки шапочка, яка захищає голову від сонця. Щоб фотографія не була занадто інтимною, пікантні місця співачка закрила смайликом. "Відчайдушні дії заради ідеальної засмаги", - написала Зарицька.

Фото: instagram.com/kazka.band

Олександра Зарицька не соромиться показуватися перед шанувальниками без одягу, не дивлячись на свої пишні форми. Нещодавно співачка зізналася, що вже змирилася з тим, що ніколи не буде худенькою.

"Я довго ненавиділа те, що бачила в дзеркалі. Ненавиділа до тих пір, поки не зрозуміла - іншою я ніколи не стану. Тому у мене є вибір - сидіти на жорстких дієтах все життя, рахувати калорії в судомах від страху переважити денну норму або зрозуміти, що я така, як я є, і намагатися вдосконалити свої форми. Я за щасливе життя. За спорт і солодощі", - зізналася співачка.

Фото: instagram.com/kazka.band

  • Українські знаменитості після новорічних вечірок полетіли у теплі краї та на гірськолижні курорти, звідки регулярно радують шанувальників яскравими знімками. Але найпопулярнішими, звичайно ж, є фотографії в бікіні.
  • Настя Каменських показала фанам свій відпочинок в Мексиці. Співачка похвалилася своєю жіночною фігурою, а також показала бронзовий загар.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях