Лайм

Бред Пітт пожартував про старість і розповів, як з віком змінилося його життя

Перше правило Бійцівського клубу? Ні не чув!

56-річний Бред Пітт "вигуляв" фірмове почуття гумору, приймаючи нагороду на Міжнародному кінофестивалі в Санта-Барбарі. Актор пожартував про свій вік, зустрівшись на сцені з режисером Девідом Фінчером, з яким працював над фільмами "Бійцівський клуб" і "Сім", пише Entertainment Tonight.

"Такі речі і такі вечори кажуть мені, що я старий, - сказав Пітт в своїй промові. - Я більше не можу терпіти нічні зйомки, і я з задоволенням віддаю свої трюки каскадерів. Я вже не пам'ятаю перше правило Бійцівського клубу!"

Потім актор перейшов до позитивних моментів віку - досвіду і вражень.

"Але в такі ночі я обертаюся назад і почуваюся по-справжньому щасливим, - продовжив він. - Мені так пощастило з усіма дивовижними людьми, з якими мені вдалося попрацювати, які навчили мене багато чому і які торкнулися мого життя. Монтажери, композитори, приголомшливі режисери... Дійсно прекрасні, дивовижні люди. Мені просто дуже приємно бути тут, і я вдячний за це".

Нагорода кінофестивалю в Санта-Барбарі цього року стала для Бреда Пітта однією з багатьох: раніше актор отримав приз премії Гільдії кіноакторів і "Золотий глобус". Також за роль каскадера в фільмі Квентіна Тарантіно "Одного разу в Голлівуді" він був номінований на "Оскар", конкуруючи з Томом Хенксом, Ентоні Хопкінсом, Аль Пачіно та Джо Пеші.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Бред Пітт

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях