Лайм

Було дуже страшно: зірка "Жіночого Кварталу" розповіла, як ледь не потонула на зйомках

Одна сцена акторці далася нелегко

Зірка "Жіночого Кварталу" Анастасія Євтушенко, яка зіграла головну роль у фільмі "Сторонній" українського режисера Дмитра Томашпільського, ледь не втратила життя на зйомках однієї зі сцен.

Про це акторка розповіла напередодні прем'єри картини, яка відбудеться вже в цьому році. "Робота над цією роллю запам'яталася мені тим, що навколо мене постійно було багато води. Або я її пила, чи просто в ній перебувала. А одного разу, під час зйомок однієї з сцен я мало не потонула", - зізнається Євтушенко.

За сюжетом, героїня Анастасії мала спуститись на дно басейну і деякий час перебувати під водою. До її рук і ніг прив'язали гирі.

"Відчуття, чесно кажучи, не з приємних. Я навіть почала захлинатися, а в голові думки:" Ну все, напевно, я вже тону ", - згадує актриса.

У підсумку в цій сцені замість Євтушенко знялася її партнерка по фільму Даша Трегубова.

"Я вже зраділа, а через два дні виявилося, що в кадрі буде видна моя голова, так що треба таки занурюватися і зніматися самій. Слава богу, з другої спроби і за п'ять дублів ми цю сцену відзняли, хоча і було дуже страшно", - зазначила Анастасія.

Нагадаємо, що фільм "Сторонній" став одним з лауреатів Міжнародного кінофестивалю хоррорів в Лос-Анджелесі Hollywood Blood Horror Festival і отримав там нагороду за Найкращий оригінальний сценарій. Примітно, що ця нагорода для картини Дмитра Томашпільського стала вже другою в цій категорії.

  • Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк поскаржилася на недоліки професії. Ведуча "Хто зверху?" і "Хто проти блондинок?" показала синці на ногах, які отримала на знімальному майданчику.
  • Анастасія Погосова, яка брала участь в дев'ятому сезоні шоу "МастерШеф" каналу СТБ, втратила в автокатастрофі коханого чоловіка. Трагедія сталася під час зйомок кулінарного проекту.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях