Лайм

Настя Каменських ніяк не догодить фанам - співачці радили схуднути, а тепер звуть худою (фото)

Співачка показала свіжі фото з Мексики, і фани вирішили, що спорт пора кидати

Важко догодити шанувальникам, коли за кожним твоїм кілограмом в Instagram стежать понад 4 млн експертів, які знають напевно, як саме ти маєш виглядати, скільки маєш важити і що маєш публікувати в своєму профілі.

Поп-співачку Настю Каменських (NK) неодноразово називали еталоном краси, проте під кожним новим фото артистки в соцмережі все одно можна знайти зауваження: "схуднути б", "поправитися", "одягнутися", "роздягнутися" і все такому дусі. Останні фото Каменських якраз змусили її уважних підписників завести дискусію про вагу. Тепер їм здається, що співачка перестаралася зі схудненням.

Фото: instagram.com/kamenskux/

Не секрет, що за останні кілька років Каменських схудла ледь не вдвічі. Архівні фото співачки часів піку популярності "Потапа і Насті" - кращий приклад того, як активно вона взялася за свою фігуру.

Однак якщо раніше всі старання артистки схуднути активно підтримували, то сьогодні вже починають засуджувати нібито за надмірне захоплення дієтами і навантаженнями.

Потап і Настя проводять зимову відпустку в Мексиці, звідки діляться новими фото свого відпочинку. На одному з таких помітили, що Каменських "стала худою".

Фото: instagram.com/kamenskux/

"Настя, вистачить худнути. Вже ту мачь", "Якось занадто вони захопилися спортом, худі вже зовсім обидва", "Настенька, не ображайтеся, але коли ви були трішки повніші, вам було краще", "Настя, звичайно, молодець. Але вже пора зав'язувати з схудненням", - дискутую у коментарях під знімком.

  • Багато хто з украинських зірок проводить зараз відпустку біля моря, звідки регулярно дражнить шанувальників яскравими знімками. Найпопулярнішими, звичайно ж, є фотографії в бікіні.
  • MONATIK і його дружина Ірина Демічева після новорічних корпоративів вирушили на Мальдівські острови. На відпочинок подружжя взяло з собою синів Данила і Платона. Яскравими фото з відпустки пара регулярно ділиться на своїх сторінках в Instagram.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях