Лайм

Лобода показала рідкісний кадр з дочками - перед такою милотою не встояв навіть MONATIK

Співачка порадувала фанів зворушливим сімейним кадром

Співачка Світлана Лобода нечасто балує шанувальників знімками з дітьми. І якщо старшу Єву ще можна побачити в її Instagram, то фото півторарічної Тільди - велика рідкість. Але днями артистка не втрималася і поділилася з фанами милою фотографією з доньками.

На фото Світлана тримає Тильду на руках, а дівчинка в цей час тягнеться до сестрички за поцілунком. "Безумовна любов", - підписала сімейний знімок Лобода.

Фото: instagram.com/lobodaofficial

Публікація співачки вже встигла зібрати близько 300 тисяч лайків і масу захоплених відгуків. Від коментарів не втрималися і колеги Лободи, в тому числі і MONATIK.

Нагадаємо, що Тільда народилася в травні 2018 року. Шанувальники зірки вважають, що батько дитини не хто інший, як лідер гурту Rammstein Тілль Ліндеманн. Самі артисти тісно спілкуються і часто бачаться, підігріваючи чутки про свій роман.

  • Раніше Світлана Лобода відсвяткувала день народження. Своє 37-річчя артистка зустріла в компанії близьких друзів, серед яких був і соліст німецького гурту Rammstein Тілль Ліндеманн.
  • Також співачка опублікувала в соцмережі коротке відео, після якого фанати зірки почали обговорювати можливу вагітність співачки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях