Лайм

Просто мрія: Оля Полякова в сексуальному бікіні звела з розуму шанувальників

Співачка насолоджується відпочинком в Майамі

Українська співачка Оля Полякова після відпочинку в Мексиці вирушила в Майамі, звідки дражнить шанувальників яскравими знімками. На цей раз артистка показала фото, які буквально звели її фанатів з розуму.

На знімках, опублікованих в Instagram, Полякова зображена в бікіні чорного кольору. Співачка позує біля басейну, приймаючи спокусливі пози. Тонка талія, довгі ноги, розкішний бюст - все це робить фігуру Олі ідеальною.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Шанувальники співачки не змогли пройти повз публікації і обсипали свого кумира компліментами.

"Яка розкішна", "У мене раптово потемніло в очах. Від твоєї краси", "Обожнюю ваші ноги", "Богиня", "Ну нереальна", "Фігура просто мрія", "Ідеал", - захоплюються фоловери.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

  • Старша дочка Олі Полякової наслідує приклад своєї зіркової мами, регулярно публікуючи в Instagram фотографії в купальнику. На цей раз 14-річна Маша виклала знімок, зроблений під час відпочинку в Мексиці. Однак фото сподобалося не всім.
  • Багато українських знаменитостей проводять зараз відпустку біля моря, звідки регулярно дражнять шанувальників яскравими знімками. Найпопулярнішими, звичайно ж, є фотографії в бікіні.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях