Лайм

alyona alyona выпустила новий кліп у стилі легендарної GTA Vice City (відео)

Співачка роз'їжджає на жовтих "Жигулях" вулицями мультяшного Києва

Хіп-хоп-виконавиця alyona alyona презентувала в YouTube новий кліп до пісні "Дикі танці". Десятий за рахунком ролик в її музичній кар'єрі вийшов у стилі колись популярної відеогри GTA Vice City.

Героєм мультяшного світу стала і сама співачка. У кадрах кліпу alyona alyona роз'їжджає на жовтих "Жигулях" вулицями спальних районів. На її шляху зустрічаються до болю знайомі білборди "З днем народження", кіоски з продуктами, пивом та хлопці в спортивках. "Ці рідні серцю локації не сплутати ні з чим", - сміються автори кліпу.

Заїхавши до одного з київських дворів, alyona alyona влаштовує там "Дикі танці". У тому числі і на даху своєї жовтої "ластівки". Танцювати слідом за співачкою починають пересічні жителі міста.

Автором та режисером кліпу стала Анна Велосипедова, вже відома роботами для Brunettes Shoot Blondes, The Elephants та інших виконавців.

  • Раніше британське видання The Guardian включило alyona alyona (Олену Савраненко) до списку 50 нових артистів, за якими варто постежити у 2020 році. У престижному рейтингу співачку розмістили на другій позиції.
  • Дивіться також спільний кліп alyona alyona та Джамали "Забирай". Він про зворотній бік популярності.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Alyona Alyona

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях