Лайм

Думаю про смерть: Оззі Осборн розповів про стан після діагностики хвороби Паркінсона

Музикант нещасливий, але не має наміру панікувати і впадати у відчай

Після діагностики хвороби Паркінсона 71-річний Оззі Осборн не має наміру піддаватися паніці і зациклюватися на думках про смерть. Про це музикант розповів в інтерв'ю музичному журналу Kerrang.

"Чи думаю я про те, коли прийде мій час? Так, я думаю про смерть. Але я не турбуюся про це, - каже музикант. - Мене тут не буде через 15 років, і я не зациклююсь на цьому. Це трапиться з усіма нами".

Оззі зізнався, що не відчуває себе щасливим, оскільки втратив здоров'я.

"Ця штука вибила з мене все лайно, але я все ще тут. Насправді, я турбувався про смерть більше, коли був молодшим. Зараз я просто намагаюся насолоджуватися речами якомога більше, хоча іноді це так важко", - скаржиться Оззі.

У 2019 Осборну довелося відкласти світове турне після того, як його госпіталізували із запаленням легенів. Відновлюючись вдома, він впав і вибив металеві стрижні, які йому імплантували після аварії на квадроциклах в 2003 році. Це призвело до серйозних травм спини, шиї і плечей. Але рік потому він готовий випустити дванадцятий студійний альбом "Ordinary Man".

"Я щиро вважаю, що створення цього альбому - найкращі ліки, які я міг отримати, - каже Оззі. - Я робив те, що мені подобається робити. Я хотів би зробити більше, але навіть це було чудово".

  • Раніше Дуейн Джонсон втратив батька, знаменитого рестлера Роккі Джонсона. Скорботний актор розповів, що стало причиною смерті 75-річного чоловіка.
  • 40-річна співачка Пінк розповіла, чому буде старіти природно. Зірка вирішила, що її індивідуальність набагато важливіше, ніж особа.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях