Лайм

Дружина Джастіна Бібера розповіла про рідкісну генетичну мутацію, що вплинула на її руки

Модель пояснила дивний вигляд своїх мізинців

Дружина Джастіна Бібера Хейлі в Instagram звернулася до шанувальників, які обговорюють зовнішній вигляд її мізинців. Виявляється, 23-річна модель народилася з ектродактилією - генетичною мутацією, яка проявляється недорозвиненням кінцівок.

"Окей, давайте поговоримо про мізинці. Я вічність над собою потішалася, і тепер всім можу розповісти, чому вони такі криві і страшні, - написала вона в Instagram-історіях, опублікувавши фото своєї руки. - У мене є ця штука під назвою ектродактілія, через яку мої мізинці виглядають так, як виглядають. Це генетичний стан, у мене він був все життя. Тому люди можуть перестати питати: "Що не так з її мізинцями?" Ось що не так!"

Своє повідомлення Хейлі доповнила скріншотом сторінки ектродактиліі в Вікіпедії. Також вона звернулася до фанатів з проханням залишити її руки в спокої.

"На завершення, будь ласка, перестаньте лаяти мене через мої мізинці", - написала вона.

  • Зізнання Хейлі Бібер послідувало за несподіваною відвертістю її чоловіка, Джастіна Бібера. Виявляється, співак страждає на хворобу Лайма, через яку постраждала його шкіра, мозок і загальний стан здоров'я.
  • Раніше колишня дівчина Джастіна Бібера Селена Гомес звинуватила співака в емоційному насильстві. Зірка каже, що в стосунках вона перебувала в статусі жертви.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях