Лайм

Влад Яма виконав мрію красуні-дружини на відпочинку в Маямі

Ліліана мріяла покататися на червоному Ferrari

Зірковий хореограф і суддя проекту "Танці з зірками" Влад Яма разом з дружиною Ліліаною проводить відпустку в Маямі (США), про що можна дізнатися з їх Instagram-сторінок. На відпочинку танцюрист вирішив втілити в реальність давню мрію своєї коханої - покататися на червоному автомобілі Ferrari.

Влад сів за кермо люксового авто і влаштував Ліліані довгоочікувану прогулянку. "Вона мріяла покататися на червоній Ferrari, а він просто хотів щоб їй було добре!", - написав Яма.

Дружина хореографа в свою чергу не змогла стримати емоцій. "Збулася ще одна мрія. Страшно хотіла покататися в червоній сукні на червоному Ferrari", - зізналася Ліліана.

"Сукню, до речі, теж знайшла пару днів назад тут же, в Майамі (ще не здогадуючись про Феррарі). І по секрету вам скажу: три роки тому зберегла в телефоні фотографію дівчини в червоній сукні на такій машині. Захотілося повторити", - додала дівчина.

  • Влад Яма рідко показує свого сина. А якщо і публікує фото хлопчика, то завжди обличчя закриває смайликами. Але в день народження первістка хореограф вирішив зробити виняток, і опублікував знімок , на якому можна розгледіти обличчя 4-річного Леона.
  • Також танцюрист розповів, що зустрів Ліліану в нічному клубі, але відразу підійти не наважився. За словами Влада, знайомство відбулося через два тижні в тому ж закладі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях