Лайм

55-річна топ-модель відповіла троллям, що лаяли її за захоплення пластичною хірургією

Ель Макферсон стверджує, що старішає природно

Австралійська топ-модель Ель Макферсон в 55 років виглядає молодше свого віку, регулярно балуючи фанатів фотографіями стрункої фігури в купальнику. Однак не всім підписникам знаменитості в соцмережах її зовнішність здається природною.

Ель Макферсон в 1990 і 2019 році

"Що б ти не робила зі своїм обличчям, зупинись, - прокоментував анонімний користувач Instagram одне з її фото. - Ти більше не схожа на себе. Чому люди з грошима не можуть не руйнувати свої красиві обличчя. Будь ласка, зупинись. Ти була прекрасною колись, але зараз - не дуже".

Макферсон не стала миритися з хамством, і дала інтернет-тролю відсіч.

"Єдине, що я роблю, - красиво старію без будь-яких втручань. Вибач, якщо це не відповідає твоїй думці про те, як я повинна виглядати. Я це я. Щаслива і здорова, майже 60-річна. Прикинь, так?"

Ель неодноразово заперечувала, що лягала під ніж хірурга, хоча і пробувала ін'єкції ботокса і колагену. Супермодель заявляла, що вони їй не допомогли.

"Так, я пробувала різні речі, але більшість з них не підходить для мого обличчя, - цитує Ель видання Daily Mail. - Деякі люди роблять такі речі, і виглядають гірше. Я трохи боюся і не хочу зв'язуватися з цим. Наразі краще залишити то, що у мене є. Я роблю ін'єкції вітамінів і працюю над своїм харчуванням... Красива посмішка, гарні зуби, гарне волосся, гарна шкіра, гарний настрій коштують тисячі ін'єкцій, ботокса, засобів для догляду за обличчям і масок".

  • Колега Макферсон Сінді Кроуфорд показала стрункі ноги на обкладинці модного глянцю. У новій фотосесії 53-річна супермодель позує з байком, і цей образ їй дуже личить.
  • 50-річна Дженніфер Лопес показала спокусливу фігуру в купальнику. Судячи з фото, час вирішило обходити зірку стороною.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: модель

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях