Лайм

Зірка "Гри престолів" Джейсон Момоа з лисиною і накладними м'язами засвітився у веселій рекламі

Актор зняв "обладунки" і показав фанатам "справжнього себе"

2 лютого в США відбувся матч за звання чемпіона Національної футбольної ліги - Супербоул-2020. В рамках найпопулярнішої телевізійної події року традиційно транслюється дорога креативна реклама за участю зірок, і цього разу особливо кумедним виявився ролик компанії Quicken Loans Inc. з Джейсоном Момоа в головній ролі.

Зірка "Гри престолів" посміявся над іміджем м'язистого мачо, який зробив його світовою знаменитістю. На відео він повертається в розкішний особняк, розповідає про переваги власного будинку, паралельно позбуваючись черевиків на прихованих підборах, накладних біцепсів, фігурного преса і довгих локонів.

"Що будинок означає для мене? Це моє святилище. Це єдине місце, де я можу скинути свої обладунки. Тільки тут мені комфортно в своїй власній шкурі. Розумієте, про що я? Будинок, це місце, де я можу бути собою", - каже Момоа, демонструючи блискучу лисину і худорляву фігуру.

В кінці відео з'являється дружина Момоа, Ліза Боні, допомагаючи кволому чоловікові робити жим лежачи.

Серед інших смішних роликів Супербоула-2020 року - реклама Jeep з 69-річним Біллом Мюрреєм, де він повертається в знаменитий "День бабака".

Репер Lil Nas X і 75-річний актор вестернів Сем Елліотт влаштували танцювальний дуель під Old Town Road. Ставки високі: переможець забирає додому сумку з чіпсами Doritos.

Смішною відсилкою до мультфільму "Головоломка" стала реклама Bud Light, знята прямо з мозку виконавця Post Malone.

Зірка серіалу "Пуститися берега" Брайан Кренстон перетворився на Джека Торренса і близнят з фільму "Сяйво" для реклами напою MTN DEW.

Персонажі мультсеріалу "Ріка і Морті" потрапили в рекламний ролик чіпсів Pringles, з якого неможливо вибратися.

Еллен Дедженерес з дружиною Портією де Россі знялися у веселій рекламі Alexa від Amazon. Ролик влаштував глядачам коротку екскурсію у світ до появи віртуального асистента, який вміє розповідати жарти і новини, включати музику і доставляти повідомлення.

  • Деніел Крейг пожартував над образом Джеймса Бонда в смішному рекламному ролику. У ньому він марно намагається позбутися амплуа агента 007.
  • Талановита людина талановита в усьому? Ілон Маск випустив свій танцювальний трек, і оцінити його ви можете прямо зараз.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях