Лайм

Мілла Йовович показала перші фото новонародженої дочки і пояснила її незвичайне ім'я

Тепер в сім'ї актриси і її чоловіка-режисера є три чарівних дівчинки

2 лютого 44-річна Мілла Йовович народила третю дитину, дівчинку Ошин. Зірка не стала ховати від фанатів свій скарб і вже наступного дня опублікувала в Instagram її перші фото.

"Привіт усім! Вчора без мого відома [старша дочка] Ева Габо Андерсон проговорилася про нову дитину, так що це вже "стара новина". Але так чи інакше, вчора 02.02.2020 о 8:56 ранку народилася Ошин Ларк Елліот Йовович-Андерсон!" - написала щаслива мама трьох дочок.

Актриса розповіла фоловерам про довге ім’я новонародженої і перші особливості її характеру.

"Ошин - це валлійське чоловіче ім'я. Тепер я знаю, що ім'я довге, але родина не змогла узгодити її друге ім'я. Ева і моя мама хотіли Ларк, Дашіель і я хотіли Елліот. Потім мій чоловік Пол проголосував за Ларк, і ми з малою залишилися в меншості. Принаймні, у неї є з чого вибирати на більш пізньому етапі життя, якщо вона захоче викинути кілька імен", - пожартувала Йовович.

"Вона така гарна! Її волосся світліше, ніж у інших дівчаток, і вона дуже сильна. Їй заважають її маленькі ручки, їх важко контролювати, і вона вже піднімає голову, щоб подивитися, що відбувається! Вона наша чудова дитина, і ми всі так вдячні за те, що вона тут. Я повністю одержима нею! - зізналася Мілла. - Я, очевидно, опублікую більше фотографій пізніше, але ми всі виснажені, тому що останні кілька ночей були божевільними! Я посилаю вам стільки любові з хмари, на якій я літаю!"

Новонароджена Ошин - третя дитина в родині Мілли Йовович і 54-річного британського режисера "Обителі зла" Пола Андерсона. Пара зустрічалася з 2002 року і зіграла весілля в 2009. Їхній старшій дочці Еві 12 років, а Дашіель - 5.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях