Лайм

Зірка "Кріпосної" знялася в романтичній фотосесії з чоловіком-актором

Зворушливе відео актjhrf опублікувала в Instagram

Наталя Денисенко, яка зіграла роль Лариси Яхонтової в костюмованій драмі каналу СТБ "Кріпосна", вмовила чоловіка, актора Андрія Федінчіка, на романтичну фотозйомку у форматі love story.

Про це акторка розповіла на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши бекстейдж фотосесії. На кадрах ролика зіркове подружжя ніжно обнімаються, демонструючи на камеру свої трепетні почуття.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Natalka Denisenko (@natalka_denisenko)

"Вчора майстер love story Андрій Бичковський зробив для нас з Андрієм дуже романтичну зйомку. Найголовніше для мене те, що було дуже приємно і так романтично, а для Андрія - що дуже швидко (він не любить фотосесії)", - написала Наталя.

Шанувальники пари не змогли пройти повз пост і розсипалися в компліментах. "Дуже красиво і ніжно", "Дуже красива пара", "Які ви класні і милі", "Супер, такі милі", "Романтично, навіть заворожуюче", - пишуть коментатори.

  • Раніше акторка Анна Сагайдачна, яка зіграла роль Наталі Дорошенко в українському серіалі "Кріпосна", вперше стала мамою. Примітно, що донедавна знаменитість приховувала свою вагітність і вирішила зізнатися в цьому лише після того, як народила первістка.
  • Читайте також на theLime, як секс-символ "Кріпосної", улюбленець жінок Тарас Цимбалюк, показав свою кохану. Ось хто ця красуня.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях