Лайм

Дівчина Ілона Маска розповіла, як вагітність вплинула на її зовнішність

Граймс не очікувала, що її перша вагітність спричинить стільки проблем

Якщо раніше вагітність співачки Граймс викликала у фанатів сумніви, тепер все стало на свої місця. 31-річна дівчина Ілона Маска чекає на першу дитину, попутно скаржачись на біль у всьому тілі і раптові проблеми зі шкірою.

"Я не знаю, чи у всіх так, але коли я завагітніла, моя шкіра стала дуже червоною і постійно покривається... чимось. Це називається розацеа, - сказала Граймс (Клер Буше) в новому відео для Vogue. - Чомусь робити макіяж набагато складніше, коли ти вагітна".

Незважаючи на розацеа, Граймс додала, що вагітність творить чудеса з її волоссям, які здорово виросли і стали густішими. Також вона поділилася своїм ставленням до виховання дітей.

"Я безумовно дозволю своїй дитині використовувати косметику. Я також дозволю їй фарбувати волосся", - заявила вона.

Нещодавно в Instagram дівчина опублікувала чесну замітку про те, як важко їй було працювати над новим альбомом "Miss Antropocene" під час вагітності.

"Все це виявилося трохи важким випробуванням. На початку [вагітності] були деякі ускладнення, другий триместр - пристойний, але на 25 тижні все почало боліти. Який у вас досвід з цими речами? Я відчуваю, що була страшенно погано підготовлена, бо не знаю, чи повинна вагітність бути такою помітною і обговорюваною. Я просто не розуміла, у що вплуталася, - зізналася співачка. - Хоч це і добре, але робить роботу набагато складнішою. Добре пишеться, виникає багато диких ідей, але все фізично складно. Я також більш емоційна і менш хоробра перед хейтерами онлайн".

У соцмережі співачку підтримали прихильники і знамениті друзі.

"Я впевнена, що створення людини - найскладніша робота, тому будь доброю до себе, ти переносиш подвійне навантаження", - написала Кеті Перрі.

"Масаж, остеопат, йога і гідротерапія змінили моє життя в третьому триместрі. Я почала відчувати себе винуватою за те, що у мене не було ніякої енергії для роботи, а потім зрозуміла, що вся енергія йде на створення людського життя, і перестала себе за це корити", - підбадьорила Граймс співачка Шанталь Кларет.

  • Мілла Йовович показала перші фото новонародженої дочки і пояснила її незвичайне ім'я. Тепер в родині актриси і її чоловіка-режисера є три чарівних дівчинки.
  • Ешлі Грем поділилася з фанами першими фото з новонародженим сином. Модель стала мамою два тижні тому.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.