Лайм

Кім Кардашьян розповіла містичну історію про молодшого сина, народженого сурогатною матір'ю

Зірка вважає, що хлопчик є реінкарнацією її батька

Молодший син Кім Кардаш’ян і Каньє Веста Псалом був народжений від сурогатної матері, але зірка реаліті-шоу впевнена, що в ньому живе дух її покійного батька Роберта Кардаш’яна. Про це Кім розповіла виданню E! News.

За словами Кім, в травні 2019 року, перед народженням Псалма, вона відвідала сліпого медіума на Балі. Та сказала, що у Кардаш’ян буде ще один син, і що він буде реінкарнацією її батька.

"Вона й гадки не мала, - сказала Кім про сліпу провидицю. - Ніхто з моєї команди не знав, що у мене є сурогатна мати, вагітна хлопчиком".

Ще одна містична подія чекала на Кардаш’ян після народження Псалма. До няні, що несла хлопчика, підійшла жінка і запитала: "Це ваш син?" Коли та відповіла негативно, і жінка сказала: "Будь ласка, повідомте його мамі, що це перевтілення члена її родини".

"Вся моя сім'я думає, що це мій тато, і він такий емоційний і схожий на нього, - сказала Кім про Псалма. - Він лівша, як мій тато. Я навіть не знала, що повірю в реінкарнацію, але зараз вірю. Я хочу в це вірити!"

Батько Кім, відомий адвокат Роберт Кардаш’ян, помер в липні 2003 року від раку стравоходу.

  • Кім Кардаш’ян розповіла про свою дієту і зізналася, що не дає дітям м'ясо. Ніхто у великій родині Кардаш’ян-Уест не вживає в їжу м'ясо теплокровних тварин.
  • Кім Кардаш’ян пояснила дивні імена своїх чотирьох дітей. Норт (Північ), Сейнт (Святий), Чикаго і Саами (Псалом) - не зовсім звичайні імена, як не крути.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: