Лайм

Нове життя Принца Гаррі і Меган Маркл: пара захопилася йогою і хоче перебратися в Лос-Анджелес

Королівська пара насолоджується тихим життям, але планує переїзд в "столицю" індустрії розваг

Після відмови від королівських повноважень і переїзду в Канаду принц Гаррі і Меган Маркл перетворилися на домосідів і захопилися йогою. Про це наближене до пари джерело розповіло виданню People.

"Їм подобається жити тихим життям. Вони ходять на довгі прогулянки, займаються йогою, Меган готує. Вони справжні домосіди, які люблять відпочивати з Арчі і собаками, - сказало джерело про нове життя герцога і герцогині Сассекських. - Вони обидва люблять бувати на вулиці, і полюбили це саме там".

Зараз принц Гаррі, Меган і 8-місячний Арчі живуть на мальовничому острові Ванкувер у відокремленому особняку вартістю 14 мільйонів доларів на узбережжі Тихого океану. При цьому сім'я вже готується до чергової дислокації.

"Їм подобається бути в Канаді, але вони також шукають будинок в Лос-Анджелесі, - сказало джерело. - У них, ймовірно, будуть будинки в обох місцях. З їх плечей зняли вантаж, який тиснув на них протягом тривалого часу. Тепер Меган набагато менше стресує. Вони намагаються жити як звичайні батьки. Арчі є пріоритетом. Дуже важливо дбати про нього і ставити сім'ю на перше місце".

  • Раніше Мадонна запропонувала принцу Гаррі і Меган Маркл свою розкішну квартиру в Нью-Йорку. Зірка не проти поселити у себе королівську пару, але не безкоштовно.
  • У мережі знайшли двійника Меган Маркл. Instagram простої американки наповнили фанати герцогині, і не випадково: жінка схожа на неї як сестра-близнюк.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях