Лайм

Солістка "НеАнгелів" несподівано змінила імідж: як зараз виглядає співачка

Слава Камінська обрізала своє довге волосся

Солістка українського гурту "НеАнгели" Слава Камінська кардинально змінила імідж. Співачка змінила довге волосся на подовжене каре, яке не здає позицій вже який сезон.

Кадрами свого перетворення виконавиця поділилася з шанувальниками в Instagram. Слава зняла невелике відео в салоні, на якому вона зображена вже без своїх розкішних локонів. У підписі до ролика Камінська зізналася, що на зміну іміджу її надихнув кліп на пісню "Відпусти", який гурт "НеАнгели" випустив 10 років тому.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Babaslavka (@babaslavka)

"Слава з "НеАнгелів" зразка 2010-го року. Натхненна кліпом "Відпусти", хто пам'ятає?", - написала співачка.

Шанувальники співачки оцінили новий образ свого кумира. Вони відзначили, що з коротким волоссям Слава стала виглядати молодше і більш стильно.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Фененко Євген (@efenenko)

"Вам так дуже круто", "Дуже свіжо і стильно", "Вам дуже пасує", "Круто, молодше років на 10", "Краще ніж з довгими. Так свіжо, оновлено", "Клас", - захоплюються фанати.

Кадр з кліпу "Відпусти"

Слава Камінська до зміни іміджу

  • Нещодавно на зміну іміджу також зважилася Надя Дорофєєва. Солістка "Время и Стекло" перефарбувала волосся в новий колір, зробивши трендове мелірування.
  • Українська танцівниця Олена Шоптенко зважилася на зміни в зовнішності. Хореограф розпрощалася зі своїми довгими локонами, які довгий час були її візитною карткою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також