Лайм

Найкращі вбрання червоної доріжки Оскара-2020: фото найстильніших знаменитостей

9 лютого в голлівудському театрі "Долбі" режисери, продюсери, актори та інші діячі кінематографу вийшли на сцену за довгоочікуваними "Оскарами". Список переможців кінопремії і головні подробиці церемонії нагородження дивіться у прямій трансляції theLime, а тут ми зібрали найяскравіші фотографії з червоної доріжки. Ось, хто з зірок вразив нас найбільше.

Джулії Баттерс, що зіграла в "Одного разу в Голлівуді" маленьку роль в сцені з Леонардо ДіКапріо, всього 10 років. Незважаючи на юний вік, актриса стала зіркою червоної доріжки завдяки рожевому вбранню від Christian Siriano.

Америка Феррера стала відомою завдяки головній ролі в серіалі "Бридка Бетті", але зараз назвати вагітну акторку негарною не повернеться язик. Для "Оскара" зірка обрала червону сукню і золоту пов'язку, натхненну корінним народом рідного Гондурасу.

Вбрання співачки Жанель Моне стало одним з найпомітніших на церемонії. Її сукня з капюшоном від Ralph Lauren повністю всіяна блискучими стразами, що віддзеркалюють спалахи фотокамер.

Оскароносна акторка Реджина Кінг блищала на червоній доріжці в рожевій асиметричній сукні Versace і коштовностях Harry Winston.

Зірка серіалу "Вбиваючи Єву" Сандра О підкорила публіку фактурнрб сукнею Elie Saab, декорованою великими шифоновими квітами.

Зірка "Кролика Джоджо" Ребел Вілсон в золотій сукні Jason Wu, з червоною помадою і золотистими локонами стала втіленням голлівудського гламуру.

Сукня актриси Джини Девіс привернула увагу великою кількістю текстур і глибоким декольте.

Топ-модель Моллі Сімс.

Кращою прикрасою 60-річного Антоніо Бандераса стали його супутниці - дівчина Ніколь Кемпелен в білосніжній обтягуючий сукні і 23-річна дочка Стелла дель Кармен в червоній сукні з чорним лаковим ліфом.

Номінована на "Оскар" в категорії "Краща жіноча роль другого плану" Флоренс П'ю прийшла на церемонію в бірюзовій сукні Louis Vuitton.

Розкішну сукню Dior Haute Couture Наталі Портман доповнила важливою деталлю: на накидці актриси вишиті імена жінок, яких не номінували на "Оскар-2020". Таким чином зірка зробила акцент на відсутності на кінопремії гендерної різноманітності.

Номінована на "Оскар" зірка "Маленьких жінок" Сірша Ронан в сукні Gucci виглядала на 100% гідної нагороди.

Рене Зеллвегер в білосніжній сукні Armani, розшитій блискучими паєтками, ще раз довела перевагу мінімалізму: з прикрас на ній було тільки велике кільце на вказівному пальці, але зірка виглядала урочисто і елегантно.

Шарліз Терон в розкішній чорній сукні Dior Haute Couture стала втіленням сексуальності.

Брі Ларсон в сукні Celine з високим розрізом і глибоким декольте показала, як підкреслити всі достоїнства фігри однією єдиною сукнею.

  • Раніше ми зібрали 15 найефектніших нарядів червоної доріжки за всю історію премії Оскар. Серед переможців - Грейс Келлі, Анджеліна Джолі і Дженніфер Лопес.
  • Любителям епатажу не варто випускати з уваги фото 10 знаменитостей, чиї наряди порушили всі правила червоної доріжки. Ці зірки не побоялися проявити себе, і їх сукні публіка запам'ятала надовго.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Оскар-2020

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях