Лайм

Фейковий роман Тіни Кароль і Дана Балана: справжньою дівчиною співака назвали студентку з Харкова

Певний "інсайдер" нібито повідомив пресі про реальний роман співака з 20-річною харків'янкою

У січні стартував вокальний проект Голос країни-10 і його творці повернулися до теми непростих відносин Тіни Кароль та музиканта Дана Балана, які займають крісла суддів. Незважаючи на театральність інформаційних вкидань, багато глядачів наживку проковтнули і бурхливий "закулісний роман" обговорюється вже не перший місяць поспіль. Навіть встиг роздратувати сина співачки.

Наразі в мережі заговорили про нову обраницю Балана, 20-річну студентку з Харкова, на яку журналу Viva! нібито вказав інсайдер, який побажав не розголошувати своє ім'я.

Як стверджує джерело, дівчину звуть Анастасія. Вона часто присутня на зйомках шоу і не дуже-то приховує відносин з музикантам. Так, в профілі Анастасії знайшли фотографію з квартири Дана Балана - на знімку помітили схожий інтер'єр і аналогічні картини.

Більш того, як стверджує так званий інсайдер, Анастасія супроводжувала Дана Балана під час відпустки в Буковелі та Бухаресті.

Особисте життя Дана Балана знаходиться за щільним, непроглядним завісою. Напевно тому на питання фоловерів в Інстаграм Анастасія відповідає загадками. Втім, з них теж можна зробити певні висновки.

Наприклад, на питання, що насправді відбувається між Баланом і Кароль, дівчина відповіла - "Роман, написаний генієм". Коли ж у Анастасії не без натяку поцікавилися, чи нормально зустрічатися з чоловіком, який на 10 років старше, студента запевнила, що не бачить у цьому нічого поганого.

Ніяких інших підтверджень роману між Анастасією і Даном Баланом на поточний момент немає.

  • Цієї неділі пройшов вже 4 випуск шоу Голос країни-10. На сцені вокального проекту раптово з'явився телеведучий Володимир Остапчук. Здивувати суддів і глядачів він вирішив своїм маленьким хобі - американським хіп-хопом.
  • Нещодавно дружина телеведучого Олена Войченко дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла про численні зради Остапчука, звинуватила його в байдужості до дітей і поскаржилася на нерегулярні виплати. Це нібито і стало справжньою причиною їхнього розлучення.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях