Лайм

Маша Єфросиніна показала, як чоловік привітав її з Днем закоханих - здається, ведуча чекала більшого

14 лютого закохані всього світу святкують День святого Валентина

У День святого Валентина українська телеведуча Маша Єфросиніна показала, як її зі святом привітав чоловік, бізнесмен Тимур Хромаєв.

Так, на своїй сторінці в Instagram ведуча опублікувала коротке відео, на якому чоловік підносить їй розкішний оберемок троянд. Але, схоже, Маша чекала чогось більшого - зі словами: "Там нічого немає?" Єфросиніна пірнула в букет.

Подивитися цю публікацію в Instagram

#happyvalentinesday

Публікація від Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

Шанувальників телеведучої потішив ролик, вони в черговий написали, що захоплюються почуттям гумору свого кумира. "Позитивчик", "Клас, ось це справжня жінка! Там нічого немає?", "Це дуже смішно", "Марія - ви дивовижна", - пишуть фанати під постом телеведучої.

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв в шлюбі вже 16 років, але це не заважає їм зберігати кохання та романтику у стосунках. Подружжя виховує двох дітей - 15-річну дочку Нану і 5-річного сина Олександра, а також замислюються про третього малюка.

  • Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, презентувала кліп на пісню Lollipop, записану спільно з іспанським виконавцем Juan Magan. Прем'єра відео відбулася 14 лютого.
  • П'ятий президент України Петро Порошенко в День святого Валентина, який відзначається 14 лютого, зворушливо звернувся в соцмережі до дружини Марині і зізнався їй у коханні .

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях