Лайм

Замкнулася в собі, не хотіла співати: сестра Софії Ротару розповіла, як співачка пережила смерть чоловіка

Чоловік артистки пішов з життя в 2002 році

Сестра Софії Ротару, співачка Ауріка Ротару, розповіла, як артистка пережила смерть чоловіка, з яким прожила в шлюбі 34 роки. Анатолій Євдокименко пішов з життя в 2002 році після тривалої хвороби.

"Толик хворів довго. Він лежав у лікарні. У нього був інсульт. Потім ще лікували довго", - поділилася спогадами Ауріка в програмі "Життя відоміх людей".

Анатолій Євдокименко і Софія Ротару Фото: instagram.com/sofiarotaru.official

Через рік після першого інсульту, у чоловіка знову стався напад. Анатолій втратив здатність говорити і впав в кому. Після третього інсульту Євдокименко не стало.

Софія Ротару дуже важко переживала трагедію. Співачка замкнулася в собі, відмовилася від усіх концертів і навіть подумувала піти зі сцени. З цього стану артистці допоміг вийти її син Руслан.

Софія Ротару з сином Русланом Фото: instagram.com/sofiarotaru.official

"Син змусив її працювати. Не сидіти вдома, плакати і страждати, а починати щось робити. Писати нову пісню, кудись поїхати виступити. І ось вона поступово увійшла в цей курс", - поділилася сестра артистки.

Після цього Ротару випустила альбом під назвою "Єдиному", який присвятила покійному чоловікові.

  • Українська співачка Sonya Kay, племінниця народної артистки України Софії Ротару, зібралася заміж . Довгий час шанувальники ворожили, хто ж є обранцем дівчата. І ось нарешті знаменитість розкрила особистість нареченого .
  • Внучка легендарної української співачки Софії Ротару, 19-річна Софія Євдокименко, яка виступає під сценічним ім'ям Sofia Eve, презентувала нову англомовну пісню . Композиція отримала назву Lonely Walkers.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях