Лайм

Влад Яма зворушливо зізнався у коханні дружині в день її народження

Ліліана проводить свій день в Майамі

18 лютого день народження відзначає дружина зіркового хореографа Влада Ями - Ліліана. Іменинниця отримує привітання в соцмережах, але найтепліші слова, звичайно ж, - від чоловіка.

На своїй сторінці в Instagram танцюрист опублікував миле відео, на якому Ліліана ніби маленька дівчинка веселиться на батуті. "З днем народження, Ліліана. Люблю тебе від Майамі до Запоріжжя і назад", - написав Влад.

Подивитися цю публікацію в Instagram

публікація від (@Vladyama_official)

Зараз подружжя разом з 4-річним сином Леоном проводять відпустку в Маямі (США), звідки регулярно хваляться барвистими знімками. На відпочинку танцюрист вирішив втілити в реальність давню мрію своєї коханої - покататися на червоному автомобілі Ferrari.

  • Влад Яма рідко показує свого сина. А якщо і публікує фото хлопчика, то завжди обличчя закриває смайликами. Але в день народження первістка хореограф вирішив зробити виняток, і опублікував знімок, на якому можна розгледіти обличчя 4-річного Леона.
  • Також танцюрист розповів, що зустрів Ліліану в нічному клубі, але відразу підійти не наважився. За словами Влада, знайомство відбулося через два тижні в тому ж закладі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Влад Яма

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях