Лайм

Найбільше шкодую про розлучення: Бен Аффлек розповів про алкоголізм і зруйнований шлюб

Алкоголізм і психічні розлади оточували актора все життя, і досі він намагається вийти з замкнутого кола

Бен Аффлек найбільше в своєму житті шкодує про розлучення з актрисою Дженніфер Гарнер, у шлюбі з якою у нього народилося троє дітей. У відвертому інтерв'ю для The New York Times актор також торкнувся теми алкоголізму, від якого постраждала вся його родина.

Фото: Gage Skidmore / Wikimedia

"Люди з компульсивною поведінкою, такі як я, постійно відчувають дискомфорт. Ви намагаєтеся поліпшити своє самопочуття за рахунок їжі, пиття, сексу, азартних ігор, покупок або чогось ще. Але врешті-решт це робить ваше життя гіршим. Потім ви робите більше, щоб цей дискомфорт зник. Тоді починається справжній біль. Це порочне коло, яке ти не можеш розірвати. Принаймні, так сталося зі мною", - зізнається Аффлек.

Оскароносний режисер і актор розповів, що досить довго пив помірно, але коли в 2015 році його 10-річний шлюб з Дженніфер Гарнер почав розпадатися, проблеми з алкоголем погіршилися.

"Моє пияцтво, звичайно ж, створило більше проблем у шлюбі, - констатує він. - Найбільше у своєму житті шкодую про розлучення".

Фото: Gage Skidmore / Wikimedia

Аффлек мало говорив про алкоголізм з моменту завершення третього етапу реабілітації в 2018 році (перші два були в 2001 та 2017 роках), але зізнався, що восени 2019 року ненадовго зірвався після того, як досяг року тверезості.

"Рецидив бентежить, - сказав він. - Я б хотів, щоб цього не сталося. Я дійсно хотів би, щоб це не опинилося в Інтернеті, щоб мої діти цього не бачили".

За словами Аффлека, алкоголізм і психічні розлади - його сімейна проблема. Батько актора пив майже кожного дня, і став тверезим, коли Бену виповнилося 19 років; його молодший брат Кейсі Аффлек також говорив про свою залежність; їхня бабуся по батьківській лінії наклала на себе руки, коли їй було 46 років; дядько застрелився з дробовика; тітка була героїновою наркоманкою.

"Мені знадобилося багато часу, щоб фундаментально, глибоко, без найменшого сумніву зізнатися собі, що я алкоголік, - сказав Аффлек. - Мені не дуже корисно зациклюватися на невдачах, рецидивах. Я, безумовно, допустив помилки. Я зробив те, про що шкодую. Але слід взяти себе в руки, вчитися на цьому, намагатися рухатися вперед".

Також в інтерв'ю актор подякував відомим колегам, які допомагають йому підтримувати тверезий спосіб життя. Як не дивно, один з них допоміг впоратися з алкоголізмом і Бреду Пітту.

"Бредлі Купер і Роберт Дауні-молодший. Ці хлопці дуже мене підтримали, і до них я відчуваю велику вдячність", - зізнався він.

  • Раніше Бред Пітт поділився ставленням до алкогольної залежності. Актор розповів про зміни в житті і поскаржився на засуджуюче суспільство.
  • Всупереч пересудам про пропаще життя, Маколей Калкін тихо і мирно живе з коханою жінкою і домашніми тваринами. Ось, як склалася доля зірки "Один вдома".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях