Лайм

Всі говорять про новий порно-кліп Тилля Ліндеманна - 5 артистів, чиї відео викликали скандал

Які музичні ролики відомих співаків не пройшли цензуру

Нещодавно лідер групи Rammstein Тілль Ліндеманн пустився у всі тяжкі. Спочатку він зняв відвертий кліп Platz Eins з елементами порно для сайд-проекту Lindemann, потім створив ще один з назвою Na Chui. Хто знає, що він придумає далі? Ну а ми поки вирішили згадати, які ще зірки раніше віджигали не гірше за Тілля.

І почнемо ми, мабуть, з улюбленця мільйонів дівчат по всьому світу, красеня-актора, музиканта і любителя епатажу Джареда Лето. Кліп його групи 30 Seconds To Mars на пісню під назвою "Hurricane" не пройшов жодної телевізійної цензури. Тому повну версію ролика можна подивитися тільки на просторах інтернету. А вся справа в тому, що в цьому відео Джаред займається любов'ю з якоюсь дамою, в кадрі миготять оголені жіночі форми, інтимні сцени і різні секс-іграшки.

Не оминув стороною провокаційні кліпи і ще один красень - Енріке Іглесіас. Не всі шанувальники знають, що у солодкого Енріке є і непристойна сторона. Саме через неї один з його музичних роликів забракували телеканали. Йдеться про відео на пісню "Sad Eyes", де співак дивиться порно, роздягаючись у себе в спальні. Весь ролик Іглесіас фантазує про дівчину, яку бачить на екрані.

Ще один яскравий гучний кліп - "Big Dick" від Little Big. Одна тільки назва чого варта, адже вона перекладається як "Великий член". У відеоролику можна побачити чимало причин, через які він не пройшов на ТБ. Наприклад, одній з актрис поїзд в'їжджає прямо проміж ніг. І це тільки мала частина всіх "принад", показаних в кадрі.

Говорячи про скандальні кліпи не можна не згадати одного з королів епатажних відео - Меріліна Менсона. У його арсеналі чимало роликів, які ні за що не пройшли б жодної перевірки на цензуру. Менсон часто показує в кліпах сцени вживання наркотиків, різного насильства, грубого гетеросексуального і гомосексуального сексу і так далі. Але зараз мова піде про один відеозапис, який все-таки може претендувати на звання найбільш епатажного серед робіт артиста. Це кліп на пісню "We Know Where You Fucking Live". Досить буде просто сказати, що в кадрі показані монашки зі зброєю і в латексі, які задовольняють себе хрестами. Навряд чи потрібно що-небудь ще додавати.

І завершує нашу п'ятірку шокуючих відеокліпів співак Serge Gainsbourg з кліпом на пісню "Lemon Incest". У цьому ролику, за сюжетом, персонаж Серж Генсбур займається сексом зі своєю юною дочкою Шарлоттою. Яку, до слова, зіграла та ж сама актриса, яка пізніше знялася в скандальному фільмі Ларса фон Трієра "Німфоманка".

  • Раніше дует Lindemann випустив три кліпи на треки з нового альбому - Steh auf, Ich weiß es nicht і Knebel.
  • Відомий своєю брутальністю і скандальним іміджем Тілль Ліндеманн вразив шанувальників незвично ніжним фото з матір'ю.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.