Лайм

Колишній чоловік Памели Андерсон повернувся до нареченої, яку кинув заради 12-денного шлюбу з актрисою

Обраниця Джона Пітерса неймовірно схожа на молоду Андерсон

Кінопродюсер Джон Пітерс повернувся до своєї колишньої нареченої всього через 21 день після розлучення з Памелою Андерсон. Дивуватися такій швидкій зміні почуттів не доводиться, адже його шлюб із зіркою "Рятувальників Малібу" тривав лише 12 днів.

Джон Пітерс і Джулія Фей Уест Фото: Page Six

"Коли Памела відправила мені повідомлення, що хоче вийти заміж, це було свого роду мрією, хоча я був заручений з іншою жінкою", - розповідав 74-річний Пітерс виданню Page Six.

Тепер кінопродюсер повернувся до 34-річної актриси Джулії Фей Уест, яка дуже схожа на молоду Андерсон. В інтерв'ю журналу К9 2014 року Джулія розповідала, що "пристрасно любить тварин", "пише позитивні книги", а її ідеальний чоловік - "абсолютно недосконала людина", яка любить її так, що "з ним вона розквітає трояндою".

Фото: @juliafayewest в Instagram

Пітерс запевнив ЗМІ, що у нього з Уест все в порядку незважаючи на раптовий розрив і швидкий шлюб із зіркою Playboy.

  • Раніше Джон Пітерс розкрив правду про 12-денний шлюб з Памелою Андерсон. Як не дивно, вся справа в грошах. Кінопродюсер стверджує, що розплатився з боргами актриси, але вчасно зрозумів, що не готовий попрощатися зі своїм статком.
  • Сама Памела називає шлюб з Пітерсом жахливою помилкою, яку зробила через "занадто відкрите серце". Також вона звинуватила продюсера в надмірному контролі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях