Лайм

Джамала вагітна другою дитиною, але зупинятися не хоче - скільки дітей планує народити співачка

Співачку надихають діти, тому вона мріє про велику родину

В середині лютого Джамала оголосила про другу вагітність, і хоча в шлюбі з чоловіком Бекіром Сулеймановим співачка вже виховує дворічного Еміра-Рахмана, зупинятися на двох дітях родина не збирається. Про це переможниця "Євробачення" розповіла в передачі "Світське життя".

Фото: @jamalajaaa в Instagram

"Ще двох, дай бог, і нормально. Мені здається, що діти - це кльово! - сказала Джамала. - Вони надихають, постійно тримають тебе в тонусі і налаштовують на життя. Для мене це означає те, що треба написати багато пісень, щоб був запас, а для чоловіка - заробити багато грошей".

Під час першої вагітності зірка підкреслювала живіт яскравими вбраннями, і ці модні експерименти так сподобалися її фанатам, що Джа має намір їх продовжувати.

"Дуже круто було, що під час минулої вагітності я експериментувала зі стилем. Мені дуже багато писали вагітні жінки, що я їх надихають, що майбутні мами не повинні одягатися, як сірі мішки і постійно приховувати свій живіт. І мені навпаки хотілося довести, що вагітна жінка - це красива жінка, тому зараз я також планую багато яскравих виходів", - заявила вона.

  • Раніше Джамала розповіла про реакцію чоловіка на її другу вагітність. Виявляється, Бекір не поспішав радіти несподіваній новині.
  • Також виконавиця показала милі сімейні знімки. Джамала разом з чоловіком Бекіром і маленьким сином Еміром-Рахманом влаштували осінню фотосесію на природі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Джамала

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях