Лайм

MARUV привітала чоловіків з 23 лютого і втрапила в новий скандал - на критику співачка відповіла матом

Громадянська позиція MARUV знову опинилася під питанням

У 2014 році Петро Порошенко переніс святкування Дня Захисника Вітчизни з 23 лютого на 14 жовтня, щоб не відзначати його за військово-історичним календарем Росії. При цьому багато українців досі підтримують радянську традицію, і співачка MARUV (Анна Корсун) опинилася в їхньому числі.

23 лютого MARUV в Instagram опублікувала спокусливий знімок в білизні і прозорому боді. "Свят не буває мало так що зі святом дорогі чоловіки", - написала вона.

Російські фанати співачки привітанню зраділи, але українці обрушилися на неї з різкою критикою.

"Ось вона, абсолютна безпринципність .. немає слів. Могла б просто пропустити не акцентувати, але ні. У кишенях важче, а в голові і в душі порожнеча ... Егей! Аня! Звідки ти? Де ти? З ким ти? А хто ти тепер, Аня?"

"23 це День Радянської Армії і Військово-морського флоту! Ви звідти?"

"Це привітання вкотре дає відповідь, чому Марув не поїхала на Євробачення минулого року. Незнання історії не звільняє від відповідальності".

Співачка поспішила відповісти критикам в Instagram-історіях, і реакція її була дуже бурхливою.

"Господи, у мене знову розгорівся ср*ч в коментарях через те, що я привітала чоловіків з 23 лютого. Бл*дь, у мене батько служив, дід служив в радянській армії. Хочу, бл*дь і вітаю. Не переживайте, з 14 жовтня теж привітаю", - заявила вона.

  • Дивіться, як MARUV вдягла співачку alyona alyona в латекс для спільного фото. Зірки блиснули фігурами в чорних комбінезонах.
  • Раніше українська виконавиця MARUV похвалилася фанам успіхами в Європі - в ніч на 4 листопада співачка отримала в Іспанії нагороду MTV Europe Music Awards. Що правда, в категорії "Кращий російський виконавець".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: MARUV

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях