Лайм

Влад Яма похвалився красунею-дружиною, але фани обговорюють його нову зовнішність

Хореограф вирішив позбутися бороди

Зірковий хореограф і суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма поділився з шанувальниками новим знімком з дружиною, зробленим під час відпочинку в Маямі.

На фото, опублікованому в Instagram, подружжя зображені на пляжі. Влад лежить на піску, а Ліліана вилізла чоловікові на спину. Дівчина позує в яскраво-рожевому бікіні, що підкреслює її спортивне тіло. У підписі до знімка хореограф зазначив, що фотографія була зроблена в день народження дружини, 18 лютого.

Фото: instagram.com/vladyama_official

Шанувальники танцюриста помітили на фото одну деталь - Влад збрив свою густу бороду. У коментарях під постом фанати почали обговорювати нову зовнішність свого кумира.

"О, бороду збрив", "Як же вам добре без бороди", "Ура, поголився", "Так набагато краще і молодше", "Нарешті поголився", "О, ось і я кажу, що без бороди - красавелло", - пишуть коментатори.

Фото: instagram.com/vladyama_official

  • Влад Яма рідко показує свого сина. А якщо і публікує фото хлопчика, то завжди обличчя закриває смайликами. Але в день народження первістка хореограф вирішив зробити виняток, і опублікував знімок, на якому можна розгледіти 4-річного Леона.
  • Також танцюрист розповів, що зустрів Ліліану в нічному клубі, але відразу підійти не наважився. За словами Влада, знайомство відбулося через два тижні в тому ж закладі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Влад Яма

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях