Лайм

Актриса Роуз МакГоуен завела роман з дівчиною після розставання з транс-моделлю

Зірка "Зачарованих" зізналася, що їй було складно зустрічатися з людиною, яка не вважала себе ні чоловіком, ні жінкою

46-річна актриса і непримиренний ворог Харві Вайнштейна Роуз МакГоуен недовго залишалася сама після розриву з бігендерною моделлю Рейн Дав. Видання Page Six пише, що зірка серіалу "Зачаровані" ("Всі жінки відьми") зараз у стосунках з дівчиною на ім'я Сієнна, і надзвичайно щаслива.

Роуз МакГоуен з дівчиною Сієнною Фото: @rosemcgowan в Instagram

"Я знаю, що людям дуже зручно навішувати ярлики. У мене зараз стосунки з чудовою молодою жінкою на ім'я Сієнна, і вона називає себе лесбіянкою. Але я так себе не ідентифікую ... я не знаю", - сказала актриса.

Про розставання з моделлю, яка завдяки андрогінній зовнішності працювала в жіночих і чоловічих образах, МакГоуен говорить небагато. Їхный розрив стався після того, як Дав за $ 10 тис. продала приватну переписку з актрисою Азією Ардженто, в якій та зізналася в сексі з неповнолітнім.

"Я просто скажу, що... люди приходять до вас, коли ви не в кращому стані, але вони можуть бути невідповідними людьми", - сказала вона додавши, що зустрічатися з небінарним людиною було складно, а в стосунках з Сієною вона знайшла "багато комфорту і щастя".

  • Роуз МакГоуен розкритикувала наряд Наталі Портман на "Оскарі", назвавши її активізм огидним. Шанувальники акторки таку агресію не зрозуміли, і багато хто з них її засудив.
  • Харві Вайнштейна, якого Роуз МакГоуен звинувачувала у згвалтуванні, визнали винним у сексуальному насильстві. Після вердикту присяжних продюсера відвезли в лікарню.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях