Лайм

Принц Гаррі подався в музику і записує пісню з Джоном Бон Джові - у нього вже є "сценічне ім'я"

На легендарній студії Abbey Road Гаррі і Джон запишуть пісню Unbroken

Джон Бон Джові зізнався, що разом з принцом Гаррі перезаписує свій хіт 2019 року Unbroken. Його представлять на "Іграх нескорених" - змаганнях в стилі Паралімпійських ігор для колишніх і діючих військовослужбовців, пише People.

Фото: @bonjovi і @sussexroyal в Instagram

Спочатку 57-річний рок-музикант написав Unbroken для американського документального фільму "To Be of Service", в якому розповідається про ветеранів з ПТСР. Потім він подарував пісню принцу, з ініціативи якого в 2014 році було створено "Ігри нескорених", і вже 27 лютого в культової студії Abbey Road Гаррі і Джон запишуть її нову версію.

"Я передам йому бубон і подивлюся, що у нього вийде", - пожартував музикант з приводу колаборації.

Зустріч з Джоном Бон Джові стане одним з останніх заходів, в якому Гаррі бере участь в якості старшого члена королівської родини. Рок-зірка вже занепокоївся, як звертатися до онука королеви Єлизавети, і між іншим придумав йому сценічний псевдонім.

"Я питав: "Що мені робити? Як мені звертатися до нього?" І тоді я зрозумів, що назву його "Артист, раніше відомий як Принц", - жартує він.

  • Раніше Гаррі вперше попросив не називати його принцом на офіційній зустрічі: після відмови від королівських повноважень він більше не хоче носити титул.
  • Вже на початку лютого ЗМІ повідомили, що принц Гаррі і Меган Маркл знайшли роботу. Але жарти про роботу в Макдональдз в сторону! Кажуть, подружжя налагоджує зв'язки з найбільшими інвестиційними банками в світі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях