Лайм

Мілла Йовович тепло подякувала старшій дочці за допомогу з новонародженим малятком (фото)

12-річна Евер дуже допомагає актрисі в догляді за маленькою Ошин

На початку лютого 44-річна Мілла Йовович втретє стала мамою, але завдяки дбайливій старшій дочці Евер Андерсон клопоту у неї помітно поменшало. Щаслива актриса присвятила 12-річній дівчинці пост подяки і опублікувала в Instagram фото, яке розтопило серця її фанатів.

Фото: @millajovovich в Instagram

"Евер - найкраща старша сестра. Ніщо не робить мене більш щасливою і гордою, ніж бачити її любов до своїх маленьких сестер. І малятку Ошин, і Дашіель так пощастило, що вона у них є! - написала Мілла. - Думки про те, як нам всім пощастило, що в нашому житті є такий чарівний маленький єдиноріг, буквально змушують мене плакати. Ти найкраща, Евс, ми так тебе любимо!"

Фото: @millajovovich в Instagram

Під фотографією, на якій Евер лежить в обнімку з маленькою сестрою, шанувальники вкотре вказали на разючу подібність дівчинки з її знаменитою матір'ю: "Вона твій клон! Я думала, що це ти з дитиною", "Не перестану дивуватися тому, що вона буквально твій двійник"," у Евер твоє обличчя, а це значить, що нові фільми "Обитель зла" у нас будуть завжди", "Я подумала це вона з мамою, а це старша сестра".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях