Лайм

Принц Гаррі і Бон Джові повторили легендарне фото The Beatles на Еббі-Роуд

Бон Джові зайняв позицію Рінго Старра, а Гаррі - Джорджа Харрісона

Принц Гаррі і Джон Бон Джові зустрілися в культовій студії Abbey Road, де записали пісню Unbroken для "Ігор непереможених" - міжнародних змагань для ветеранів та діючих військових з інвалідністю.

Перш ніж усамітнитися в студії, Гаррі і Бон Джові зробили свою власну версію знаменитої фотографії The Beatles, що йдуть по пішохідному переходу. Компанію їм склали бек-вокалісти - учасники минулорічних "Ігор", яким дісталися місця Джона Леннона і Пола Маккартні; Бон Джові зайняв позицію Рінго Старра, а Гаррі - Джорджа Харрісона.

Фото: people.com

Поки результат спільної роботи Гаррі і рок-зірки залишається в секреті, але музикант похвалив їхній спільний проект.

"Це було здорово. Він знав цю пісню - я відправив її йому в серпні, - сказав Бон Джові. - Було добре зібратися. Гаррі тримався приголомшливо. Він такий залучений в життя цих солдатів і їхні історії. Звичайно, тому що він був одним з них. Їм подобалося проводити разом час, вони могли бути відкритими і чесними. вони розмовляли з ним, як друзі, і я здивувався. Відчувалося, що вони були частиною однієї команди".

Пісню Unbroken Джон Бон Джові написав для ветеранів, які живуть з ПТСР. Крім Гаррі, в записі брав участь хор "Ігор непереможених", що складаються з поранених і хворих ветеранів та обслуговуючого персоналу Збройних сил Великої Британії.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

  • Раніше Гаррі вперше попросив не називати його принцом на офіційній зустрічі: після відмови від королівських повноважень він більше не хоче носити титул.
  • Вже на початку лютого ЗМІ повідомили, що принц Гаррі і Меган Маркл знайшли роботу. Але жарти про роботу в Макдональдз в сторону! Кажуть, подружжя налагоджують зв'язки з найбільшими інвестиційними банками в світі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях