Лайм

Настя Каменських знялася у відвертій зйомці для чоловічого глянцю: фото

Співачка стала героїнею еротичного журналу XXL

Українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, стала героїнею весняного номера журналу XXL. Виконавиця прикрасила обкладинку чоловічого глянцю, а також знялася у спокусливій фотосесії.

"Співачка, яка першою серед українських зірок вийшла на світовий музичний ринок і підкорила Латинську Америку, прикрасила обкладинку і стала героїнею головної еротичної фотосесії", - сказано на сайті видання.

Фото: xxl.ua

На обкладинці журналу Настя постала у відвертому вбранні: шовковій спідниці з пікантним розрізом на стегні і металевому топі. Для фотосесії Каменських вважала за краще не надягати нижню білизну, що додає образу ще більше сексуальності.

Фото: xxl.ua

На сторінках журналу співачка позувала в чорному боді з вирізом на талії, облягаючій нюдовій сукні, білій блузі з декольте до пупка та інших сексуальних образах.

"Весна - це найрізніші настрої. Від ніжних квітучих бутонів до буйних і зухвалих фарб. У моїй новій фотосесії для журналу XXL ви побачите цю яскраву палітру настроїв", - прокоментувала співачка.

Фото: xxl.ua

Фото: xxl.ua

Фото: xxl.ua

Фото: xxl.ua

  • Настя Каменських також стала героїнею березневого номера журналу "Караван історій". Виконавиця прикрасила обкладинку глянцю, а також дала інтерв'ю, в якому розповіла про сімейне життя з Потапом.
  • Також дивіться на theLime, як Настя Каменських позувала для мексиканського Playboy. Крім фотографування співачка поспілкувалася з журналістами видання.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях